Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 37

09-07-2019  Obert el termini per a votar les candidatures als Premis Q 2019

Per a poder votar a aquestes distincions és necessari estar empadronat en el municipi de Quart de Poblet, i donar-se d'alta en aquesta, atés que aquesta plataforma està associada amb el padró municipal a fi de complir amb els criteris de seguretat necessaris en aquesta votació.

Plataforma:punxa ací

La resta de distincions;

- Premis "Q" Iniciativa Emprenedora innovadora.

- Premis "Q" Comerç accessible.

- Premis  "Q" Comerç sostenible.

Se sotmetran segons el parer de valor pel comité d'experts/as contemplat en les bases, sobre la base dels criteris també publicats.

La participació de la ciutadania en la votació de cadascuna de les candidatures presentades per veïns i veïnes del municipi, és primordial, per la qual cosa en nom d'elles, us animem a votar a la millor candidatura en cadascuna de les modalitats, tal com indica Ángel Lorente, Regidor de promoció econòmica i comerç.

 

16-04-2019 PREMIS ''Q'' AL COMERÇ I LA INICIATIVA EMPRENEDORA 2019

L'Ajuntament obri la convocatòria dels Premis Q 2019 al Comerç i a la Iniciativa Emprenedora #QuartdePoblet

La Regidoria de Comerç, que dirigix Maite Ibañez Martinez, a través de l'Agència de Foment d'Innovació Comercial-AFIC, i la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, que dirigix Juan Medina, a través del Centre d'Ocupació i Desenrotllament, posen en marxa la tercera convocatòria dels Premis ''Q'' al Comerç i la Iniciativa emprendora 2019.

 

Igual que en la convocatòria anterior, comptem amb 6 distincions, cada una d'elles de 500 euros.

1. ''Q'' AL COMERÇ:

-''Q'' Al Comerç Accesible:500€

-''Q'' Al Comerç Sostenmible: 500€

-''Q'' Al Comerç Excel.lent: 500€

2.''Q'' A LA INICIATIVA EMPRENEDORA:

-''Q'' A la Iniciativa Emprenedora Juvenil: 500€

-''Q'' A la Iniciativa Emprenedora més Innovadora: 500€

-''Q'' A la Iniciativa Dona Emprenedora: 500€

 

Les persones interessades que complisquen amb els requisits plantejats en les bases, només han de presentar la seua candidatura fins al dia 31 de maig a través del Registre d'Entrada en l'Ajuntament.

A fi que el nombre més gran de ciutadans/nes puguen participar comptem amb assistència tècnica per a ajudar en la sol·licitud d'estos premis. És necessari sol·licitar este servici en el Centre d'Ocupació i Desenrotllament.

 

Tota la informació de la convocatòria Premis ''Q'' 2019 la podem trobar en el següent enllaç

PREMIS Q

16-04-2019 Fira del Comerç i Gastronòmica i II Passarel·la Comercial de Quart de Poblet 2019

La II Passarel·la Comercial i La Fira del Comerç i Gastronòmica de Quart de Poblet 2019, organitzada per l'Ajuntament, a través de la Regidoria de Comerç, que dirigeix Maite Ibáñez, i l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), ha sumat aquest cap de setmana un nou èxit de participació. Milers de persones van voler gaudir tant de la desfilada del dissabte, on més d'una desena de comerços van oferir el millor de la seua oferta, com de la fira del diumenge, en la qual els veïns i les veïnes van poder accedir a avantatjoses promocions, a activitats lúdiques i exhibicions i a una bona mostra de la gastronomia local.

Les activitats van arrancar en la vesprada del dissabte amb la II Passarel·la Comercial, que va comptar amb el bon fer d'unes i uns models molt especials i molt volguts, ja que l'elenc el van integrar veïns i veïnes del municipi. La periodista Natalia Martínez, del programa "El show de Natalia", de Canal 7 Tele Valencia, va conduir l'acte.

Així mateix, les persones que van assistir van poder assaborir una àmplia degustació de tapes en la zona de restauració amenitzada fins a les 2 hores del diumenge i, gaudir de la festa de música actual i pop rock dels 80´s i 90´s.

El diumenge 14 d'abril, de les 11 a les 21 hores, Quart de Poblet va tindre l'oportunitat de beneficiar-se de la qualitat i el bon tracte de més d'una trentena de comerços del municipi, que van portar a la fira els seus millors productes i 
serveis amb ofertes avantatjoses. També va estar en marxa la zona de restauració.

Com tots els anys, l'esdeveniment, que compta amb la col·laboració de Caixa Popular, es va celebrar en un ambient festiu. D'11.30 a 13.30 hores, "Peqeu Radio" va arribar a la Fira amb les seues mascotes Antenita i Olivian, perquè xiquets, xiquetes i els qui ho van desitjar pogueren fer-se fotos amb ells i demanar-los autògrafs. A més, realitzaren des de l'esplanada comercial el seu programa de ràdio en directe, en el qual no van faltar actuacions musicals i de ball.

Edicions Llum de Lluna va presentar el seu primer llibre, "Los Guardianes del Castillo", narrat per a l'ocasió per un contacontes, i es va realitzar una exhibició de Pole Danse de la mà de les alumnes de l'escola de Pole Danse i ioga Betty Yein del municipi. A la vesprada, es va realitzar el contacontes del segon llibre de Llum de Lluna, "¿Qué hay en la chistera?"

Durant el matí i tota la vesprada, els i les més xicotets s'ho van passar en gran al parc d'inflables per a totes les edats, amb castells, saltadors, tobogan gegant o "barredera", entre altres atraccions.

En la Fira es va projectar també un vídeo de presentació de l'Agència de Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de Quart de Poblet, l'oficina municipal que presta serveis al comerç local procurant la seua ordenació, promoció i modernització a través de diferents actuacions com són la promoció i animació, el foment d'accions formatives, l'assessorament sobre ajudes i subvencions o el suport a associacions de comerciants, entre altres. Es troba situada en el Centre d'Ocupació i Desenvolupament de l'Ajuntament, situat al carrer José María Coll, 8.

FIRA COMERÇ 2019

II PASSAREL.LA COMERCIAL

 

16-04-2019 AFIC A LA FIRA

Agència de Foment d'Innovació Comercial-AFIC #QuartdePoblet, organitza, promou, dinamitza #Firacomerç2019 amb ACQ-Asociación Comerciants Quart de Poblet. 

16-04-2019 El comerç de Quart participa en el cicle de Wordpress impartit en L'agencia de Foment D'innovació Comercial-AFIC

L'Escola ''Et Formem + Opcions Quart'' en el marc del Pla d'Actuació de l'especialitat de Docència de la Formació Professional per a l'Ocupació, ha realitzat un cicle de Wordpress, dirigit a comerciants del municipi i associats a ACQ (Associació de Comerciants Quart de Poblet) , finalitzant d'esta formes les actuacions dirigides al comerç local que per la seua banda tenien planificades i que incloïen entre altres, una activitat d'información/formación sobre la utilització de les xarxes socials en la venda.

El cicle, titulat ''Taller Inicial de WordPress'' i desenrotllat en tres sessions presencials, ha tingut com a objectiu donar a conéixer el funcionament bàsic de WordPress, el programa més popular i més utilitzat a nivell mundial en la creació de llocs web i blogs professionals. A través dels continguts teòrics i pràctics s'han mostrat, a nivell bàsic, les característiques i possibilitats d'esta potent ferramenta de continguts per a la web.

Els comerços assistents al cicle s'han mostrat molt interessats en la possibilitat d'adquirir habilitats en la creació de llocs web i han participat molt activament en les sessions, conscients que actualment les empreses que no tenen presència en internet patixen un clar desavantatge competitiu en un món cada vegada més digitalitzat.

L'Escola Taller Et Formem + Opcions Quart, gestionada pel Centre d'Ocupació i Desenrotllament, se suma a l'oferta formativa i altres programes d'ocupació, que es realitzen en col·laboració amb Labora (Servef) , el Fons Social Europeu i altres entitats, emmarcats en les línies estratègiques de ''Opcions Ocupació'' i ''Opcions Formació'' de la Regidoria d'Ocupació i Promoció Econòmica

02-04-2019 Obert el termini de presentació de sol·licituds d'Ajudes a la iniciativa emprenedora 2019, del 2 d'abril fins al 31 de juliol de 2019

Esta ajuda de fins a 1.500 euros, va dirigida a persones físiques que hagen iniciat o inicien la seua activitat empresarial en el municipi de Quart de Poblet, des de l'1 de maig de 2018 fins a 31 de juliol de 2019, i complisquen amb els requisits de les bases. I té com a objectiu principal recolzar i fomentar la creació d'activitat empresarial de persones emprenedores per compte propia.

Les persones interessades a sol·licitar estas ayudas cuentan amb atenció individualitzada, i assessorament tècnic especializado, en el cas que el necesiten, reforzando altres actuacions que es realitzen en matèria de suport i formacióna la iniciativa emprenedora local, previa cita.

La cita prèvia, se sol·licita en el Centre d'Ocupació i Desenrotllament, en el telèfon 961849253, o bé en la mateix centro, ubicado en el carrer Jose Maria Coll, 8, darrere de la Renault de Quart de Poblet.

Podeu trobar les bases i tota la informació sobre estes ajudes a la iniciativa emprenedora en:

http://www.quartdepoblet.org/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fdes_d4_v2.jsp&contenido=8873&tipo=6&nivel=1400&layout=p_20_contenedor1.jsp&codResi=1&language=ca

02-04-2019 FIRA DEL COMERÇ DE QUART DE POBLET 2019.

Des de l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants Quart de Poblet el tenim tot preparat perquè #QuartdePoblet gaudi de nou de la Fira del Comerç i Gastronòmica i la II Passarel·la Comercial.

Dos dies, el 13 i el 14 d'abril, en què accedirem a la qualitat de l'oferta comercial local i en els quals podrem passar-ho bé, en el gran punt de trobada que és aquesta Fira.

Veure programa i comerços participants.

Per participar en la passarel·la com a model, compartim el fullet en el qual figuren els comerços que estaran en l'esdeveniment. Si voleu desfilar, heu de dirigir-vos a ells. Enllaç

Abril, la Fira a Mil! Us anem recordant la cita perquè no falteu.

22-03-2019 Ajudes al Comerç Local de Quart de Poblet per a potenciar i afavorir l'ús del valencià 2019

L'Ajuntament de Quart de Poblet, conscient de la necessitat de recolzar al teixit comercial local convoca un any més les Ajudes al Comerç Local per a potència i afavorir l'ús del valencià 2019. El termini de presentació és del 25 de març fins al 31 de juliol de 2019.

Les persones interessades a sol·licitar estes ajudes compten amb atenció individualitzada i assessorament tècnic especialitzat, en el cas que ho necessiten, reforçant altres actuacions que es realitzen en matèria de suport i formació al comerç local amb personal de l'Acord Comarcal per l'Ocupació de l'Horta Sud, durant la setmana de matins i els dimecres a la vesprada, prèvia cita en l'Agència de Foment d'Innovació Comercial-AFIC, telefonant al 96 184 92 53, o bé en la mateixa agència, situada en el carrer Jose Maria Coll, 8, darrere de la Renault de Quart de Poblet.

Podeu trobar les bases i tota la informació sobre estes ajudes a la promoció de l'ús del valencià en el comerç local, fins de 600 euros en la pàgina web de  l'Ajuntament de Quart de Poblet

BASES

 Les sol·licituds s'han de presentar per registre d'entrada en l'Oficina d'Atenció Ciutadana, siutada en l'edifcio de l'Ajuntament, en l'acabe indicat i suigiendo les bases i instruccions indicades

 

13-03-2019 CURSOS GRATUÏTS PER A PERSONES TREBALLADORES I AUTÒNOMES DEL SECTOR COMERÇ

Estos cursos estan dirigits a persones treballadores i autònomes d'empreses del sector comerç, per exemple: xicotet comerç (siga de moda, alimentació, decoració, basar, etc.) , administracions de loteries, estancs, floristeries, vehicles, intermediaris del comerç, estacions de servici, aparcaments i garatges, contact center, grans magatzems, activitats d'envasament i empaquetatge. 
Són més de 20 cursos online de distintes temàtiques amb l'objectiu de dinamitzar el sector a través de la millora professional. L'alumne podrà adquirir competències en noves tecnologies, direcció comercial, negociació amb proveïdors, màrqueting, etc.

 Per què buscar la contínua millora professional? 

El sector comerç és un de què més ha evolucionat a causa de les noves exigències del mercat, especialment el comerç detallista, on les àrees més demandades d'ocupació destaquen a adquirir noves competències digitals. 

Els cursos, enfocats a cobrir les necessitats formatives del sector, els impartirà Cursos Femxa a través de la seua plataforma e-learning. Es tracta de cursos eminentment pràctics per a afavorir la consecució de noves competències professionals aplicades al sector comerç, a més, la formació té les següents característiques: 

* Modalitat online i de curta duració: l'alumne podrà accedir sense limitacions horàries ni desplaçaments, facilitant així, poder compatibilitzar-ho amb la seua activitat professional.
* Accés a la plataforma les 24 hores: el contingut didàctic estarà disponible en la plataforma del curs i serà accessible les 24 hores del dia. 
* Tutors especialitzats: el tutor orientarà i donarà suport a l'alumno/a durant tot el curs. 
* Gratuïts: és formació 100% subvencionada pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, pel que no tindrà cap cost econòmic per a l'alumne. 
* Diploma d'especialitat del SEPE: al finalitzar el curs amb èxit s'entregarà el diploma reconegut pel SEPE al tractar-se d'una especialitat. 

El termini d'inscripció ja està obert i les places són limitades. S'assignaran per orde d'arribada de cada sol·licitud

Per a les persones interessades, poden sol·licitar més informació i sol·licitar la seua plaça en els canals següents:

* Telèfon gratuït: 900 100 957

* E-mail: atencionalumno@femxa.com

 * Web: https://www.cursosfemxa.es/cursos-comercio-gratis