fragances & colors-Quart De Poblet:Ajuntament de Quart De Poblet::Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Categories

FRAGANCES & COLORS

Drogueria - Perfumeria » Perfumeria especialitzada i bellesa

Foto principal

Foto secundària

Carrer Padre Jesús Fernandez, bajo 17 izq.
46930, Quart De Poblet - Valencia/València
 

Disposen de:
  • Local accessible Local accessible

Benvinguts a Fragances & colors, una franquícia professional, simpàtica, entusiasta i sobretot rendible.

Els nostres productes estan enfocats a cura de la imatge personal i les aromes combinats amb decoració en la llar, sent el perfum nostre producte estrela, tant per a dones, com a hòmens i xiquets.

Comptem amb una àmplia varietat de sabons aromàtics, mikados (per a deixar empremta olfactiva i visual) , ambientadors de cotxe, ambientadors per a la llar, sobres aromàtics per a l'armari, encensos, veles aromàtiques i un llarg etc. A més, tenim una àmplia col·lecció de color en laca d'ungles i barres de labios.... Tot açò amb la millor qualitat i els millors preus. Disfrutaràs de la teua fragància diàriament sense que la teua butxaca ho note!

Fragances & colors presenta aromes semblants a les fragàncies de les marques més prestigioses. Són de creació pròpia i no tenen cap relació amb estes marques. El nostre perfum sempre és de la millor qualitat , amb una gran concentració d'essències que ens oferix així la màxima fixació i durabilitat. A més són de fabricació nacional i, a diferència d'altres botigues que ens intenten imitar, nosaltres SÍ complim els més estrictes controls de qualitat i sanitat.Horari:

Dilluns a divendres, de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:30. Dissabtes, de 10:00 a 13:30.