Ajuntament de Quart De Poblet::Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 50

10-09-2020 EL TEU PAPER ÉS IMPORTANT BASES DE LA CAMPANYA "ARA MÉS QUE MAI, EL COMERÇ LOCAL ENS TOCA" #COMPRAENQUART #APUESTAPORQUART

A partir de demá, per cada cinc euros de compra en els comerços adherits a la campanya "Ara més que mai, el comerç local ens toca", els veïns i veïnes rebreu una participació.

Per compres superiors a 150 euros, existeix un topall de 30 participacions per compra.

Aquestes paperetes, degudament emplenades amb les vostres dades, haureu d'introduir-les en l'urna que estarà situada en la plaça de l'ajuntament a partir del dilluns 14, de dilluns a divendres (de 10 a 14h).

Realitzarem sortejos durant tres setmanes seguides, els dies 18, 25 de setembre i 2 d'octubre, a les 13.30h. en directe des del facebook de l'Ajuntament, amb les paperetes depositades fins a aqueix moment en l'urna.

En cada sorteig hauran 20 guanyadors/as, en el cas d'eixir el nom d'una mateixa persona en el mateix sorteig, traurem una altra papereta.

En cada sorteig, una vegada tretes les paperetes amb el nom de les 20 persones guanyadores, s'agafaran tres paperetes més sense dir el nom, que serà custodiades per ACQ, perquè en el cas d'incidències o algun premi desert, tornar a utilitzar-les per a un últim sorteig. La resta de paperetes seran destruïdes una vegada finalizado cada sorteig.

Una persona guanyadora en un dels sortejos podrà tornar a ser guanyadora en el següent sorteig, però no el mateix.

Les persones guanyadores, podran passa a recollir els seus bons de compra per import de 100 euros, a partir del dilluns 21 de setembre en horari de demà, degudament acreditades, per l'Agència de Foment d'Innovació comercial (AFIC), situada en la C/ Jose María Coll, 8 (CED-Centre d'Ocupació i Desenvolupament) de Quart de Poblet.

Estos bons hauran de ser gastats entre el comerç adherit a la campanya abans del 31 d'octubre.

Nota premsa.

18-08-2020 Hui entren en vigor les noves mesures anticovid coordinades amb el Ministeri de Sanidad.

  • Es tanquen discoteques, sales de ball i bars de copes.
  • Els establiments d'hostaleria i restauració podran obrir fins a la 1h. i acollir reunions de 10 persones màxim.
  • Tant dins com fora del local haurà de respectar-se la distància interpersonal de 1,5m.
  • No es podrà fumar (incloent pipes d'aigua i similars) en la via pública o a l'aire lliure quan no es puga respectar una distància mínima interpersonal de, almenys 2 metres .
  • En residències i centres sociosanitaris es realitzaran proves PCR a tots els nous ingressos i reingressos.
  • Es restringiran les visites a una hora al dia i a una persona per resident.
  • Es limitaran al màxim les eixides de les persones residents.

Dogv.

04-08-2020 Encara no heu presentat les vostres candidatures als 𝗣𝗥𝗘𝗠𝗜𝗦 𝗤?

No espereu més. Teniu fins al 30 de setembre per a fer la sol·licitud a través de la seu electrònica de l'Ajuntament https://bit.ly/2EOCO62

Ara més que mai, volem reconéixer i posar en valor l'esforç i dedicació del teixit empresarial i comercial de #QuartdePoblet. A més, animem a tota la ciutadania al fet que compre en establiments del municipi i aposte per el comerç local, un comerç amb valors .

Més informació en la noticia ja publicada en aquest portal https://bit.ly/2Xof7HW

27-07-2020 SUMA'T A LA CAMPANYA "Ara més que mai, el comerç local ens toca" #COMPRAENQUART #APOSTAPERQUART.

L'establiment que desitge participar en aquesta campanya haurà de comunicar-lo a l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), que serà l'encarregada de coordinar la iniciativa. Recordem que es tracta d'una campanya dirigida a tots els comerços i establiments d'hostaleria de Quart de Poblet.

Si desitgeu participar en aquesta iniciativa, emplena el document d'adhesió i envia'l degudament signada a compraenquart@hotmail.com, del 27 de juliol al 7 de setembre de 2020. En el mateix encontarás totes les instruccions sobre en què consisteix la campanya.

Document d'adhesió editable.

Document d'adhesió pdf.

27-07-2020 Recordem que el 31 de juliol acaba el termini de ajudes locals al comerç i a la iniciativa emprenedora

Recordem que el 📆 𝟯𝟭 𝗱𝗲 𝗷𝘂𝗹𝗶𝗼𝗹 acaba el termini per a sol·licitar les següents ajudes:

🔹 A la iniciativa emprenedora 👉 https://bit.ly/2BrzTyR

🔹 A persones autònomes amb local en el municipi 👇https://bit.ly/2OUouul

🔹 Al comerç local per a potenciar i afavorir l'ús del valencià 👉 https://bit.ly/2WRkBux

📝 Les sol·licituds hauran de presentar-se a través de la seu electrònica de l'Ajuntament.

22-07-2020 Publicat l'estudi sobre e-commerce 2020 d'IAB i Elogia.

L'associació de promoció de la indústria publicitària espanyola IAB i la consultoria Elogia publiquen la VI edició del seu Estudi Anual sobre Ecommerce, que analitze el perfil i comportament del consumidor, els sectors on augmenta el comerç electrònic, i l'evolució dels indicadors principals (freqüència i import mitjà de compra, dispositius utilitzats, etc).

Entre les principals conclusions de l'estudi destaca el gran increment de la compra online durant el confinament (+51%) i la percepció de consolidació d'aquesta tendència més enllà de l'estat d'alarma, a més del creixement de la compra online en el sector d'alimentació durant el confinament.

Consulteu l'estudi complet i infografies informatives a https://blog.elogia.net/claves-del-estudio-anual-ecommerce-2020-iab-by-elogia#estudio_completo 

20-07-2020 La necessitat de readaptar servicis, declaracions del Regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç de l'Ajuntament de Quart de Poblet per al Levante

Hem dissenyat i posat en marxa noves mesures amb solucions immediates de manteniment i reactivació. Així, dins del Pla de Recuperació Social i Econòmica Municipal, dotat amb 1,5 milions euros, hem destinat 904.600 euros a una bateria de mesures extraordinàries per a la promoció econòmica i impuls comercial, empresarial i ocupació. D'estes, ja són diverses les que hem posat en marxa, entre les que destaca especialment les «Ayudas a persones autònomes amb establiment comercial en Quart de Poblet, l'activitat econòmica de les quals s'haja vist altament afectada per les mesures decretades per a frenar la COVI-19, per a fer front als gastos corrents dels seus respectius negocios».

Però no és l'única, en estreta col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ) , estem implementant una ambiciosa campanya de conscienciació i sensibilització per a incentivar i promoure la compra local entre la ciutadania. Pròximament arrancarem amb la iniciativa de la campanya de bons de compra «Ara mes que mai, el comerç local ens toca".

 De manera paral·lela, mantenim les actuacions per a aconseguir la millora de l'ocupabilitat, posant el focus en els col·lectius més afectats i amb més dificultats per a la inserció laboral. Una línia de treball que portem anys desenrotllant, com mostren els Premis Q, el programa EMCORP per a la inserció laboral de majors de 30 o el recent programa TESIS, cofinançat dins dels fons FEDER.

Pròximament, també posarem en marxa l'escola taller «Et Formem- OpcionsQuart2020» i el taller d'ocupació «MésopcionsQuart2020», així com els programes d'ocupació social i ocupació jove.

El següent pas en el nostre full de ruta, és continuar consolidant la proximitat de l'administració local també amb el teixit empresarial i la millora de les àrees empresarials, una línia que ja comencem amb el desenvolupament de l'estratègia «Quart En-Clau industrial i empresarial», en col·laboració amb l'Associació Empresarial de Quart de Poblet (AEQP) .

Som conscients del gran esforç que el teixit empresarial ha fet per a mantindre els llocs de treball, i per a adaptar-se a les mesures d'higiene i seguretat sanitària, així com als reptes que en esta nova etapa s'enfronten, però també som coneixedors de la seua fortalesa i resiliencia. Comptem amb grans i xicotetes empreses potents en què ens sabem que ens podem recolzar per a reforçar l'economia municipal.

Article del Levante.

14-07-2020 CAMPANYA SENSIBILITZACIÓ DE SUPORT AL COMERÇ LOCAL D'ACQ #COMPRAENQUART #APOSTAPERQUART.

Són moltes les raons per les quals comprar en el xicotet comerç ajuda a la sostenibilitat i reactivació del comerç local; en esta campanya de sensibilització i conscienciació ACQ, ha destacat 6:

1.- La recepta és fàcil; si comprem prop arribarem lluny. Consumir en els comerços de Quart és una bona recepta per a contribuir a la recuperació local i el desenrotllament del teixit comercial.

2.- Cada vegada que fas una compra en Quart, fem un pas per a eixir d'esta. Els diners que invertim en les botigues del nostre poble continua circulant pel mateix, contribuint pas a pas a la prosperitat econòmica del nostre entorn més pròxim, i la de què estan al nostre costat, les persones que tenim més prop, generant ocupació.

3.- Perquè estan sempre al nostre costat i donen vida al poble. Amb cada compra que realitzem en Quart, incrementem l'estat de benestar i la qualitat de vida del nostre poble i veïns i veïnes. El comerç local anima la vida quotidiana, dóna ambient i personalitat als nostres carrers i les convertix en zones transitades, de vida.

4.- Per confiança, per professionalitat, pel tracte personal. El comerç local cuida i mima cada producte que oferix, el comerç local és confiança, professionalitat i tracte personalitzat. Darrere de cada comerç trobaràs un/a autentico/a professional que podrà aconsellar-nos sense presses, ens coneix i li coneixem, és nuestro/a vecino/a i confiem en ell, et donarà el millor, per que vol tornar a veure't.

5.- Que comprant local guanyem tots, ho sap fins a la veïna del quint. El contacte en els negocis locals enfortix les relacions entre veïns i veïnes, són receptors i difusors d'informació del poble, baixar a la botiga és una ocasió ideal de posar-te al dia del que passa en el teu barri. Contribuïx al medi ambient, i a la sostenibilitat local.

Consumir en el xicotet comerç, és una gran elecció. Com a consumidors, tenim una responsabilitat i un gran poder, podem influir en l'estil de vida i l'economia del nostre poble, promovent la sostenibilitat i el benestar, a través de les nostres conductes de compra.

6.- Amb totes les mesures d'higiene i seguretat. El comerç local cada dia obri les seues portes, complint amb totes les mesures d'higiene i seguretat, la teua salut i la dels teus és important i ells ho saben.

Tal com indica Juan Borrego, president de l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet, esta campanya pretén conscienciar a la ciutadania de la importància de recolzar al xicotet comerç, a través de la compra, quelcom que tots i totes coneixem, però que és necessari recordar. Així durant este mes anirem publicant en xarxes socials, cada un dels cartells que componen esta campanya, perquè tots i totes podem compartir-los i fer-los els nostres.

Per la seua banda, Ángel Lorente, indica que cada acció, cada pas, que es dóna per a recolzar al comerç local, és una aposta segura, creure en el comerç local, és un exercici global, a curt, mitjà i llarg termini, integral i sostenible, en el que el paper de la ciutadania és rellevant.

Des de la Regidoria de comerç són moltes les actuacions que ja s'han posat en marxa, i en altres, ja estem treballant, perquè, des d'una estratègia consensuada de suport al teixit comercial, tots i totes contribuïm ha fer possible un teixit més fort, per moltes raons.

Notícia.

29-06-2020 El Govern ha acordat amb els agents socials la pròrroga dels beneficis dels ERTE i les ajudes per a autònoms fins al 30 de setembre.

A 30 DE JUNY HE RECUPERAT L'ACTIVITAT:

El Reial decret llei 24/2020, de 26 de juny, de mesures socials de reactivació de l'ocupació i protecció del treball autònom i de competitivitat del sector industrial preveu una exempció progressivament descendent en l'obligació de cotitzar durant els tres primers mesos següents a l'aixecament de l'estat d'alarma per a aquells treballadors que estigueren percebent a 30 de juny la prestació per cessament
d'activitat recollida en l'article 17 del Reial decret llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per a fer front a l'impacte econòmic i social del COVID-19, que aconsegueix el 100% el mes de juliol, el 50% a l'agost i el 25% el mes de setembre.


Article 8. Exempció en la cotització a favor dels treballadors autònoms que hagen percebut la prestació extraordinària de cessament de durant l'estat d'alarma declarat per Reial decret 463/2020, de 14 de març.


1. A partir de l'1 de juliol de 2020, el treballador autònom inclòs en el Règim Especial de la Seguretat Social dels Treballadors per Compte Propi o Autònoms, o en el Règim Especial de la Seguretat Social dels Treballadors de la Mar que estiguera d'alta en aquests Règims i vinguera percebent el 30 de juny la prestació extraordinària per cessament d'activitat prevista en l'article 17 del Reial decret llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per a fer front a l'impacte econòmic i social del COVID-19, tindran dret a una exempció de les seues cotitzacions a la Seguretat Social i formació professional amb les consegüents quanties:
a) 100 per cent de les cotitzacions corresponents al mes de juliol.
b) 50 per cent de les cotitzacions corresponents al mes d'agost.
c) 25 per cent de les cotitzacions corresponents al mes de setembre. 

2. La base de cotització que es tindrà en compte a l'efecte de la determinació de l'exempció serà la base de cotització que tinguera en cadascun dels mesos indicats. L'exempció en la cotització dels mesos de juliol, agost i setembre es mantindrà durant els períodes en els quals els treballadors perceben prestacions per incapacitat temporal o qualssevol altres subsidis sempre que es mantinga l'obligació de cotitzar.


3. L'exempció de cotització serà incompatible amb la percepció de la prestació per cessament d'activitat.

A 30 DE JUNY ES MANTÉ LA REDUCCIÓ D'ACTIVITAT: 

S'habilita un accés especial a la prestació ordinària de cessament per a aquelles persones autònomes en els quals la seua facturació en el tercer trimestre de l'any 2020 prevegen que és un 75% més baixa que la del mateix període de l'any passat, sempre que els seus rendiments nets en el període no superen la quantia equivalent a 1,75 vegades l'SMI del trimestre. 

Aquesta possibilitat, que serà compatible amb l'activitat, suposa una prestació econòmica equivalent al 70% de la base reguladora més l'exoneració de les quotes per contingències comunes. 

Per a accedir a aquesta prestació ordinària compatible amb l'activitat, no és necessari esperar que acabe el trimestre. Els treballadors autònoms que estimen que poden ser beneficiaris de la prestació poden sol·licitar-la en qualsevol moment. 

Posteriorment es realitzarà una verificació del compliment dels requisits. Els autònoms tenen la possibilitat de renunciar a la prestació durant aqueixo tres mesos si veuen recuperada la seua activitat.

Més informació:

Guia de mesures per a autònoms i com tramitar-les ací

Tota la info.