Xarxa Afic

Categories

La II Passarel·la Comercial i La Fira del Comerç i Gastronòmica de Quart de Poblet 2019, organitzada per l'Ajuntament, a través de la Regidoria de Comerç, que dirigeix Maite Ibáñez, i l'Associació de Comerciants de Quart de Poblet (ACQ), ha sumat aquest cap de setmana un nou èxit de participació. Milers de persones van voler gaudir tant de la desfilada del dissabte, on més d'una desena de comerços van oferir el millor de la seua oferta, com de la fira del diumenge, en la qual els veïns i les veïnes van poder accedir a avantatjoses promocions, a activitats lúdiques i exhibicions i a una bona mostra de la gastronomia local.

Les activitats van arrancar en la vesprada del dissabte amb la II Passarel·la Comercial, que va comptar amb el bon fer d'unes i uns models molt especials i molt volguts, ja que l'elenc el van integrar veïns i veïnes del municipi. La periodista Natalia Martínez, del programa "El show de Natalia", de Canal 7 Tele Valencia, va conduir l'acte.

Així mateix, les persones que van assistir van poder assaborir una àmplia degustació de tapes en la zona de restauració amenitzada fins a les 2 hores del diumenge i, gaudir de la festa de música actual i pop rock dels 80´s i 90´s.

El diumenge 14 d'abril, de les 11 a les 21 hores, Quart de Poblet va tindre l'oportunitat de beneficiar-se de la qualitat i el bon tracte de més d'una trentena de comerços del municipi, que van portar a la fira els seus millors productes i 
serveis amb ofertes avantatjoses. També va estar en marxa la zona de restauració.

Com tots els anys, l'esdeveniment, que compta amb la col·laboració de Caixa Popular, es va celebrar en un ambient festiu. D'11.30 a 13.30 hores, "Peqeu Radio" va arribar a la Fira amb les seues mascotes Antenita i Olivian, perquè xiquets, xiquetes i els qui ho van desitjar pogueren fer-se fotos amb ells i demanar-los autògrafs. A més, realitzaren des de l'esplanada comercial el seu programa de ràdio en directe, en el qual no van faltar actuacions musicals i de ball.

Edicions Llum de Lluna va presentar el seu primer llibre, "Los Guardianes del Castillo", narrat per a l'ocasió per un contacontes, i es va realitzar una exhibició de Pole Danse de la mà de les alumnes de l'escola de Pole Danse i ioga Betty Yein del municipi. A la vesprada, es va realitzar el contacontes del segon llibre de Llum de Lluna, "¿Qué hay en la chistera?"

Durant el matí i tota la vesprada, els i les més xicotets s'ho van passar en gran al parc d'inflables per a totes les edats, amb castells, saltadors, tobogan gegant o "barredera", entre altres atraccions.

En la Fira es va projectar també un vídeo de presentació de l'Agència de Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de Quart de Poblet, l'oficina municipal que presta serveis al comerç local procurant la seua ordenació, promoció i modernització a través de diferents actuacions com són la promoció i animació, el foment d'accions formatives, l'assessorament sobre ajudes i subvencions o el suport a associacions de comerciants, entre altres. Es troba situada en el Centre d'Ocupació i Desenvolupament de l'Ajuntament, situat al carrer José María Coll, 8.

FIRA COMERÇ 2019

II PASSAREL.LA COMERCIAL